Basic Instinct 2 (o continuare de care ne puteam lipsi) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

03 aprilie, 2006

Basic Instinct 2 (o continuare de care ne puteam lipsi)

„Sharon Stone si Basic Instinct 2, vor concura serios pentru Zmeurele de aur, alaturi de alte productii fenomenale ca Snakes on a plane (serpi in avion) sau Stay Alive” DANEZIA

Cand Basic Instinct a lovit cinematografele americane, socul a fost urias, un film controversat provocator, plin de tensiune. Un moment definitoriu in istoria cinematografiei, in care Sharon Stone si Michael Douglas faceau rolurile vietii lor.

Acum lumea e altfel, iar o blonda batrana, ce joaca (destul de prost, si neinspirat) rolul unei femei fatale, seducatoare si manipulative, nu mai poate suci mintile barbatilor, si nici recrea atmosfera si tensiunea originalului. Iar acestui film ii lipsesc toate atributele predecesorului.

Traim intr-o lume in care mesajele sexuale explicite sunt la tot pasul, iar versiunea cenzurata a acestui film este pur si simplu banala. Sunt sigur ca versiunea intrega ce va aparea pe DVD, nu va schimba mare lucru. Nu e nimic provocator sau incitant aici.

In rest plictiseala, cauzata in mare parte de o poveste scrisa prost, cu probleme majore intr-un scenariu ce greu poate explica actiunile personajelor si care face ca in mare parte din film sa nu se intample nimic interesant. David Morrissey in rolul psihiatrului e la fel de banal si ironic vorbind un partener pe masura.

Nu exista nici un aspect al acestui film care merita sa fie amintit sub o lumina pozitiva..., deci nota 0.

Cine stie, daca incasarile vor fi extrem de mici si criticile la fel de virulente, producatorii de la Hollywood se vor gandi de doua ori inante de a mai realiza continuari proaste.

Doua ore irosite.

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.