The Benchwarmers 3/10 (geek revenge movie with a stupid plot twist) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

16 aprilie, 2006

The Benchwarmers 3/10 (geek revenge movie with a stupid plot twist)


„Asta ar fi genul de film care ori sa te faca sa razi pe rupte ori sa te enerveze si sa te ingretoseze..., Amuzant sau oribil totul depinde de gustul fiecaruia” DANEZIA

La inceput o avertizare, nu va asteptati la cine stie ce poveste credibila sau la un scenariu care sa stea in picioare, pentru ca nu veti gasi nimic din asta aici. Totul pare doar o imensa fantezie de tocilari (in sensul extrem de american al cuvantului).

Trei oameni in toata firea se hotarasc ca ar fi o idee buna de a juca baseball cu echipe de copii, doar ca sa demonstreze ca „geeks rule” sau ceva in genul asta, ca pana la urma fiecare sa ramana cu o fata f. frumosa. Insa voi ignora acest lucru, cum pot ignora si felul penibil in care sunt jucate personajele, doar pentru a aminti un lucru important! In multe momente filmul te face sa razi pe rupte. (asta daca poti suporta „toilet humor”)

Si pentru ca filmul m-a distrat enorm o sa ii iert multe, inclusiv finalul mult prea moralizator si plictisitor in mare parte, cat si „rasturnarea de situatie” atat de penibila a personajului jucat atat de prost de catre Rob Schneider (tipu asta nu e deloc convingator in nici un moment al rolului).

Recomandare: daca ai intre 12-22 ani..., e un film de vazut la cinema cu „gasca” distractie totala, recomand cinematograful si tuturor celor care nu prea inteleg engleza..., sunt sigur ca subtitrarile versiunilor pirat vor fi penibile (si vor strica mult din film).

Dar daca nu prea va place „Vacanta Mare”..., mai bine nu ...

P.S. ar mai fi problema ca sportul prezentat in film e Baseball, si pot sa pariez ca unele pasaje ale filmului ar putea sa ii deruteze usor pe cei ce nu cunosc deloc regulile.., (eh... o sa simtiti acelasi lucru pe care il simt multe din prietenele voastre pe stadion)

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.