Second in command 1,5/10 ( Din nou Van Damme, din nou direct to DVD) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

08 aprilie, 2006

Second in command 1,5/10 ( Din nou Van Damme, din nou direct to DVD)


Daca mai sunt printre voi fani ai lui Jean-Claude Van Damme, am o veste proasta, omul face in continuare filme proaste, iar singurul lucru care m-a facut sa vad acest film de categoria B, a fost locatia filmarilor ..., Romania” DANEZIA.

Intotdeauna sunt extrem de atent la prima scena a unui film, iar inceputul lui ”Second in command” este revelator…, avem o imagine de sus a Bucurestiului sub care scrie mare MOLDOVA. Aham…, nu prea o sa fie material de Oscar aici.

Capitala nenumita a moldovei e in clocot, deoarece comunistii au pierdut alegerile si vor sa il dea jos pe noul presedinte ales democratic (care chiar daca are nume slav, vorbeste romaneste). Armata tarii e plecata in Munti (!?), sa caute teroristi pe acolo asa ca presedintele este evacuat in ambasada SUA, ce este inconjurata de „revolutionari”.

Treaba lui Van Damme este organizeze apararea timp de 6 ore pana cand armata si trupele speciale americane vor ajunge acolo.

Sa incepem cu raul:

  • Scenariul e idiot, si pana si „surpriza” din apropierea finalului nu prea surprinde.
  • Locatia prost aleasa, desigur..., ca in Romania e ieftin sa faci filme.., da se si cunoaste, de la figuranti pana la efecte speciale si recuzita.
  • Muzica total gresita, sonoritati arabesti aici.., huh naspa, insa la o adica... naiba stie unde e moldova, nu ?
  • Decorul (strada + ambasada), striga de departe FAKE !!!, si oricum nu se incadreaza in film, (diferenta foarte mare fata de strazile reale din Bucuresti), iar ambasada e hidoasa arata ca un fel de palat la lui Saddam. WTF!
  • Lumea in Moldova asta vorbeste cand in romana cand intr-un fel de rusa, insa cel mai des intr-o combintie stalcita a ambelor limbi..., slabut.
  • Te c*c* rasul in scena in care Presedintele Yuri vorbeste cu seful de stat major in romana iar traducerea in engleza e pe langa.
  • Elicopterele trupelor americane isi schimba de multe ori infatisarea pe timpul drumului..., PUMA (romanesti), APACHE( deasupra a ceea ce pare un desert), HUEY (deasupra unor paduri), din nou PUMA (cand coboara puscasii marini), si din nou HUEY, in ultima scena a filmului.
  • Imaginile de arhiva (printre care si cele cu elicopterele de mai sus) se potrivesc ca nuca in perete.
  • Si pentru final, multe roluri jucate prost in filmul asta !!!

Totusi de ce am dat 1,5?, pentru ca ma asteptam la un film foarte prost, iar ”Second in command” este totusi captivant si plin de actiune. Si nu toata lumea isi joaca rolurile foarte prost..., si nu toate scenele tipa a film cu buget redus.

Iar deoarece filmul nu e foarte lung..., nu prea ai timp sa te plictisesti.

A.., si pentru ca imi plac filmele straine in care apar masini romanesti.., intradevar am o slabiciune sa vad dacii sarind in aer : )).

Daca nu te plictisesti vazand a 10 oara Delta Force 12, marti seara pe Antena 1, cred ca iti pot recomanda filmul asta. Pentru restul doar curiozitatea de a vedea ce a facut Jean-Claude Van Damme intr-o vara de 2005 in Romania

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.