An American Haunting 2,5/10 (Outsourcing low budget stupidity) ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

16 mai, 2006

An American Haunting 2,5/10 (Outsourcing low budget stupidity)

„Filmat in Romania si laudandu-se cu cea mai trasa de par afirmatie ca e bazat pe fapte reale..., An American Haunting este una dintre cele mai neinspirate si penibile productii ale genului, un candidat perfect pentru a fi parodiat in urmatorul Scary Movie” DANEZIA

USA(Romania) (Midsummer Films, MediaPro Pictures - release Freestyle Releasing LLC)/Engleza/ min 91.

Gen: Drama, horror (?!), Thriller

An American Haunting avea potentialul unui film remarcabil, si nimic nu poate face un film de groaza mai infricosator decat posibilitatea ca intamplarile prezentate sa fie adevarate. Din nefericire locatia romaneasca a filmului a ajutat la distrugerea oricarei urme de realism, la care mai contribuie si lipsa totala de inspiratie in prezentarea legendei singurului caz documentat al unei morti provocate de un spirit.

Insa ce e dezamagitor intr-un astfel de film sunt tacticile jenante de a produce frica si suspansul, nu de alta dar evenimentele istorice petrecute in jurul familiei Bell meritau mai mult, insa asa... doar utilizarea inteligenta a coloanei sonore si deja obisnuitele „cheap shots” iti mai ridica adrenalina.

De o mediocritate ingrijoratoare si parand mai mult o parodie, filmul ia 2,5 puncte pentru ca e filmat in Romania, pentru efecte speciale si pentru ca actorii joaca decent. Un caz clasic in care regia si montajul complet neinspirate pot sa distruga un film.

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.