Pacala se intoarce 1/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

04 noiembrie, 2006

Pacala se intoarce 1/10

"Un film extrem de prost dupa orice standarde si un exemplu clar de manelism cinematografic"


Romania /romana (?!)/ min 150

Gen: Horror (in cel mai barbar stil), comedie doar in visele scenaristului.

(titluri alternative "Pacala 2" )


In primul rand trebuie sa imi cer scuze fata de manelisti si manele, comparatia o fac avand in vedere clasa cea mai joasa a acestui gen muzical, cea care abunda in obscenitati si trivialitati fara rost, in care cantecele sunt lipsite de imaginatie, repetitive, au la baza 1 sau 2 subiecte si in care deseori melodia este furata cu nerusinare.... asta pentru ca Pacala 2 face exact acelasi lucru.

Nici sa nu va treaca prin cap sa va duceti copii la gunoiul asta cinematografic, mai bine lasatii acasa sa joace "canter" si sa se uite la filme porno... nu de alta dar aceste 150 de minute e posibil sa ii marcheze pe viata.

De altfel nu cred sa existe om normal in tara asta, care privind filmul asta... sa nu simta nevoia acuta de a iesi din sala de cinematograf sau de a scoate de urgenta DVD si sa il faca tandari.

Mie unul mi-au trebuie 45 de minute!!! de fapt dupa primele 15 minute (in care se desfasoara o penibila scena a trecerii vamii ce bate cretina apropouri catre zilele noastre) situatia a devenit clara ,si doar din interes "profesional"... am mai asteptat inca jumatate de ora, ca poate... poate. Oricum din surse sigure am aflat ca nici restul filmului nu e mai breaz, asa ca daca cade cumva pacatul pe voi sa nu ma credeti pe cuvant... incercati si va garantez ca rezultatul va fi unul singur!

Nota de 7,4 pe IMDB surprinsa in momentul vizioanrii (din 52 de voturi) e cu mult departe de realitate (de altfel au votat 40 dintre cei care au lucrat la film si 12 spectatori, urmeaza al 15-lea cu un 1 meritat).

Subtitrare N/A

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.