The Holiday (Vacanta) - 7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

19 decembrie, 2006

The Holiday (Vacanta) - 7/10

"Jurnalul lui Bridget Jones intalneste clasica comedie romantica americana de craciun(TM), intr-o strutocamila transatlantica ce reuseste pentru o buna bucata de vreme sa aiba un farmec ciudat si sa fie amuzanta (si doar cateodata sincera si originala). Pacat ca filmul dureaza mult prea mult si ca spre final devine patetic... jenant, previzibil si penibil"

USA/Engleza/ min 138 (!!!)

Synopsis aici

Acest sfarsit de an este unul excelent, nu de alta dar atunci cand pana si o comedie romantica ca "Vacanta" este in mare parte o experienta placuta, trebuie sa accepti ca lucrurile merg spre bine in cinematografie.

De obicei astfel de filme beneficiaza de scenarii si interpretari submediocre ce se desfasoara intr-o atmosfera sentimentalo-banala ce poate sa iti produca numai greata. Din fericire, o serioasa influenta britanica salveaza productia de la mediocritate, desi nu definitiv.

Urmarirea filmul poate fi comparata cu o calatorie cu un montagne-russe desfasurata cu incetinitorul. Inceputul e slabut, insa treptat filmul reuseste sa iti atraga atentia, partea mediana e super OK fiind presarata cu momente neasteptate si mici detalii care sa iti faca placere... apoi trenuletul incetineste in timp ce ia ultimele curbe usoare si previzibile...

Puncte slabe ale filmului... povestea confectionata pur si simplu, dintr-un aluat ce musteste de artificial si performantele mediocre ale actorilor proveniti de pe partea americana a baltoacei atlantice.

Cu toate astea recomand filmul, pentru ca mi-a placut pentru cea mai mare parte a timpului... si este un film acceptabil de craciun. Sarbatori fericite!!!

Subtitrare aici(wait)

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.