Little Miss Sunshine (Fiecare se crede normal) - 8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

09 decembrie, 2006

Little Miss Sunshine (Fiecare se crede normal) - 8/10

"Pana la urma, doar un alt road-movie in care momentele amuzante se combina armonios cu cele ce reusesc sa te puna pe ganduri. Finalul insa e cu adevarat deosebit"

USA/Engleza/ min 101

Synopsis aici

Reteta o cunoastem deja pe de rost, un eveniment neasteptat forteaza un grup de personaje total diferite sa faca o calatorie lunga prin infinitatea americana, calatorie plina de peripetii si care pana la urma... bla, bla.

In cazul de fata e vorba de o familie cu adevarat ciudata, ce trebuie sa ajunga din New Mexico in California pentru ca fiica lor sa participe la un concurs de talente. Si pentru ca e vorba de un film independent... personajele sunt cu adevarat speciale (si sunt jucate excelent)!!!. O reteta perfecta ce pregateste cateva momente de ras extrem de intense, ce au la baza o serie de intamplari cu adevarat deosebite.

Singur problema a peliculei este ca exagereaza enorm pentru a isi transmite mesajul, personajele sunt cu adevarat un stereotip emanat din filmele de festival americane, scenariul este doar rar plauzibil. Din fericire senzatia cald/placuta de pe final iti anuleaza total impresiile negative si te fac sa te gandesti de doua ori inainte de a critica acest film.

Succesiunea finala a evenimentelor si mesajul de pe final... fac toti banii. Atentie totusi la umorul destul de morbid si incarcat de referinte sexuale. Face sarea si piperul filmului... insa nu e pentru oricine!!!

Subtitrare aici

2 comentarii:

Raluk spunea...

Filmul a luat prima nota de 9 de pe blogul meu. Mi s-a parut genial. I simply adored it. A fost o surpriza minunata, dupa multa vreme de cand asteptam un film care sa ma puna pe ganduri. Super misto. http://blog.raluk.ro/2007/03/little-miss-sunshine-normal-anormal.html

danezia spunea...

Ei... mi-a placut f. mult filmul. (In special finalul). Sper sa mai ajungem la un punct comun si cu ocazia altor filme!

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.