(2005) Sir! No Sir! - 8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

08 ianuarie, 2007

(2005) Sir! No Sir! - 8/10

"Un documentar interesant despre felul in care minciunile si ororile Razboiului din Vietnam, au dus la o stare de revolta si nemultumire generala in randurile armatei americane. Insa povestea e privita doar dintr-un singur unghi... si lipsita de orice fel de obiectivitate. "

USA/ Engleza/ min 85

Inceputul anilor 70, au fost un puternic moment de convulsie in societatea americana, miscarea pentru drepturile civile, Razboiul din Vietnam, scandalurile politice, toate au pus sub indoiala ideile din spatele visului american si au insamantat indoiala asupra deciziilor luate de catre oricine se afla intr-o functie cu rol de decizie.

Sir! No Sir!, descrie foarte bine aceasta perioada, chiar daca asculta doar punctul de vedere al celor ce au stat in centrul miscarilor sociale ale perioadei. Insa aceasta metoda extrem de partinitoare prin care se relateaza evenimentele... stirbeste mult din credibilitatea mesajului ce se vrea a fi transmis.

Un documentar ce trebuie urmarit de toti cei care urmaresc cu atentie situatia din Irak si Afganistan, asemanarile dar si deosebirile dintre situatia din anii `70 si lumea de astazi o sa iti deschida bine ochii!

"If you ever wanted to end a War, you need!!! to know this story"




Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.