Charlotte's Web (Reteaua Miraculoasa!?) -8/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

21 ianuarie, 2007

Charlotte's Web (Reteaua Miraculoasa!?) -8/10

Un remake (*dupa un desen animat) surprinzator de bun, o combinatie riscanta dar reusita intre comedia ieftina si momente serioase capabile sa stoarca si cateva lacrimi.


USA/ Engleza/ min 131 (cred ca o traducere mai potrivita ar fi... Panza Miraculoasa, Panza lui Charlotte.... come on people you can do a better job than that)
Synopsis aici

Charlotte's Web este intradevar un film de familie reusit. E lipsit de momente mai controversate, violenta inutila si are destul umor incat sa contrabalanseze si momentele mai tragice. Iar pentru ca are la baza o excelenta carte pentru copii, poseda destula inteligenta si sensibilitate astfel incat pe final sa reusesti sa te atasezi emotional de personajele filmului.Sunt sigur ca multi dintre voi vor striga... „clona dupa Babe” si poate pe buna dreptate, dar acest film reuseste o mult mai buna prezentare a celor doua planuri diferite: cel al oamenilor si cel al animalelor, pe de alta parte filmul merge si mai bine atunci cand se trece la prezentarea unor lucruri mai serioase... viata e scurta, prieteniile adevarate sunt extrem de pretioase.Din nefericire filmul asta nu e nici pe departe la fel de spectaculos sau de amuzant ca Babe.

Pana la urma sunt tentat sa cred ca acest film o sa placa mai mult adultilor decat copiilor

P.S. Aparitia in distributie (ca voci) a Julie Roberts si a lui Oprah Windfrey, nu aduc nici un plus sesizabil filmului, poate ca in ultimul caz poate fi vorba chiar de un minus.

Subtitrare aici (waiT)

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.