Hot Fuzz - 9/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

28 aprilie, 2007

Hot Fuzz - 9/10

Poate cel mai distractiv film pe care l-am văzut în ultima vreme, o orgie nebunească de violentă inutilă, acţiune şi efecte speciale... condimentate cu un arsenal absolut incredibil de umor genial!.

UK/ Engleza/ min 121

Cam rar se întâmplă să văd un film capabil să mă lase cu gura căscată... iar Hot Fuzz a reuşit această performanţă. Sincer mă aşteptam doar la o altă comedie bazată pe nepotrivirile dintre doi poliţişti cu caractere diferite, însă nu despre asta a fost vorba aici. Am asistat la execuţia publică a Blockbuster-ului american de acţiune.

Britanicii au dovedit a mia oară că pot face, oricând doresc ei, filme care să îl lase pe cei de la Hollywood cu pantalonii jos... si de data asta chiar că „i-au ars”. Grindhouse pare acum doar o extrem de rasuflată glumă proastă cu pretenţii artistice!!!

Ce să mai spun despre Hot Fuzz, astfel încât să vă pregătesc pentru film dar fără a dezvălui prea multe ????...

....ahh da! Nu va miraţi dacă prima lui treime e mai mult o comedie superb scrisă. Urmează partea mediană ce abundă de sinistru... întunecat... mister, macabru şi umor negru, în timp ce finalul e o dezlănţuire nemaipomenită de acţiune şi violenţă gratuită.

Umorul din nou... e posibil să nu fie pentru toate gusturile, însă pentru snobi o singură urare în engleză:

Grow a brain, understand the jokes... learn how to have fun!

Subtitrare aici (sper tare mult să fie o subtitrare decentă… pentru că glumele sunt absolute superbe!!!)

***

RE-RATED * de la extraordinar (10) la excelent (9), deoarece Shawn of the Dead e mult mai amuzant... revin cu un review. Desigur ca partea mediana mai nereusita a filmului si feedbackul vostru au fost argumente la fel de convingatoare.


 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.