Oscarurile 2008, sunt sanse mari sa le putem vedea online! ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

23 februarie, 2008

Oscarurile 2008, sunt sanse mari sa le putem vedea online!

Buna tuturor,
Sper ca in noaptea asta... (* asta in cazul in care nu o sa raman prea mult la vreo distractie de sambata seara) sa pot face o repetitie generala şi sa identific cateva alternative pentru a putea vedea Oscarurile online.

Sunt sanse sa gasesc chiar niste afiliati ABC care sa faca streaming direct... fara a mai fi nevoie de P2Ptv, asta ar insemna un delay de maxim 15 secunde (marimea bufferului).

In plus multi dintre cei ce nu se descurca grozav cu programele P2Ptv ar putea sa vada cu usurinta ceremonia. Dezavantajul tine desigur de calitatea mult mai proasta a unei astfel de stream.

Sursele semnalului sunt cat se poate de legale... insa o sa astept pana in ultimul moment inainte de a posta instructiunile.

Nu de alta dar nu vreau sa îi rasplatesc din nou pe cititorii mei cei mai fideli (ce au avut inspiratia de a se abona prin RSS)... si sa evit supraincarcarea sau intreruperea emisiei unor servere. Sunt putine şi fragile... si trebuiesc pretuite!

UPDATE 1
cineva mi-a spus ca statiile locale din SUA, nu transmit prin streaming si programele nationale (produse de ABC)... sper sa se insele.

Nu de alta dar asta ne reduce mult sansele... si ne forteaza sa ne bazam pe asiatici... CCTV6 anyone?

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.