The Eye (Ochii *!?!) -5/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

18 martie, 2008

The Eye (Ochii *!?!) -5/10

În mod surprinzător acest remake nefericit al unui horror din Hong Kong (2002) nu este distrus în totalitate de prestaţia Jessicăi Alba. Din nefericire chiar dacă avem parte de momente tensionate şi de atmosferă lugubră propice… în mare parte din film nu se întâmplă mare lucru… iar sperieturile sunt rare… şi slăbuţe.

USA / Engleza/ min 98, în România din 21 martie.

Nu prea trebuie să ceri prea multe de la un film horror ce o are în prim plan pe Jessica Alba. Triumful ei spectaculos la ultima ediţie a Zmeurelor de Aur ne spune clar în ce clasa de filme se specializează fetişcana asta.

Însă în The Eye… fata nu joacă prea prost, aşa că de data asta frumusetea mai compensează din lipsa de talent şi rezultă un film… aproape suportabil. Mi-a plăcut şi mi-a ridicat puţin tensiunea scena cu fantoma din lift… aia a fost ok, în rest nu mi prea am avut parte de cine ştie ce sperieturi.

În concluzie… un film destul de plictisitor şi neinspirat ce din fericire durează doar 90 şi ceva de minute şi nu are nesimţirea de a cere prea mult de la premisa ridicolă. Poate merge în lipsă de orice altceva.

Subtitrare aici (regieLive)


3 comentarii:

Anonim spunea...

fata de alte chiftele facute dupa horror-uri asiatice (vezi "One missed call") asta e chiar suportabil. cu tot cu Jessica Alba care din fericire vorbeste destul de putin, deci n-are ocazia sa se faca de ras prea tare:) besides, muzica e scary de-a binelea..

danezia spunea...

ce sa zic... ai dreptate! :D!

Anonim spunea...

ce ai cu jessica alba? ii mai sexy actrita =p~

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.