OMG, OMG, OMG!!!! Susan Boyle - Cry Me A River ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

18 aprilie, 2009

OMG, OMG, OMG!!!! Susan Boyle - Cry Me A River

Poate o voce schimba lumea?

Da, Susan Boyle schimba lumea. Ne-a socat, ne-a incantat, ne-a facut sa cadem pe ganduri si sa invatam din nou ca niciodata nu trebuie sa judecam si sa dam verdicte doar dupa aparente.

Intr-o lume cinica si o cultura obsedata de prefectiune si atractie fizica... o lume materialista ce usuca suflete, o voce si o poveste minunata ne aduc aminte ca se mai intanpla ca perseverenta si valoarea sa triumfe chiar impotriva unor sanse imposibile.

Se mai intampla sa mai si castigam in viata, se mai intampla sa mai fie bine... si dupa ani de deceptii si durere, raul mai invinge binele... si poate chiar... poate chiar aceasta e vocea plina de speranta a noii lumi.

O sa vina si prosperitate dupa recesiune!

Confirmarea unei voci minunate, a unui talent ce a asteptat 47 de ani ca sa iasa la lumina. Inchipuiti-va cate alte talente pierde lumea... oamneni care nu cred in ei... si care nu o sa se afirme niciodata.

Dincolo de urletele spectatorilor si de sonorizarea de WC de la show-ul TV, ce o sa auziti in continuare e superb. Trebuie doar sa inchideti ochii...

1999... click and play!

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.