2012 -6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

20 noiembrie, 2009

2012 -6/10

Nici un om normal nu ar trebui sa se aştepte ca un film despre isteria 2012 sa fie logic, serios sau cine ştie ce realizare artistică. Avem parte, în schimb, de efecte speciale cu duiumul, distrugeri... haos, acţiune, oraşe care se prăbuşesc în ocean... şi continente ce se deplasează mai rapid ca avioanele. Un talmeş-balmeş de idioţenii, pseudoştiinţă ce are totuşi un mare merit: este al naibii de distractiv.


USA,158min

2012 îşi face extrem de bine treaba distrugând omenirea într-un mod extrem de distractiv şi incitant pentru privitor. Oraşele sunt despicate de crăpături gigantice, vulcanii erup, valurile ating miiiiiiii.... de metrii inalţime, , vapoarele sunt simple jucarii, avem parte de haos, distrugere... şi cele mai bestiale efecte speciale. In filmul asta le vedem pe toate... ca sa fie acolo... si sa nu mai fie nevoie niciodata de alte filme cu dezastre.

Efectele speciale sunt SINGURUL motiv pentru care acest film se merita vazut, restul e mizerie... scenariul e o mizerie, personajele sunt penibile, regia e varza si montajul are un singur scop... efecte speciale cat mai dinamice. Eroii povestii scapa de la moarte in mod frecvent prin trucuri gen Bond, sau prin incalcirea oricarei idei de realitate. Iar ştiinţa din spatele acestui cataclims?.... ridicolă. Un c"c"7!!!!!!!


Partea buna e ca filmul nu se ia in serios... si trateaza cu multa dezimvoltura si ironie toata issteria cu 2012... asta face sa ne putem distra fara remuşcari chiar dacă nu credem nici o iota din porcaria de scenariu...

Recomand filmul ca o distracţie nevinovata, un festin vizual... pentru care neuronii trebuiesc amanetaţi încă de la început. Nu am motive pentru care sa imi doresc sa revad filmul, si pentru ca nu avem parte decat de o foarte bine realizata reteta financiara.... nota finala este 6. DECENT!

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.