Exit poll FAIL... Mass Media FAIL, ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

07 decembrie, 2009

Exit poll FAIL... Mass Media FAIL,

Buna dimineata Romania rosie...
Buna dimineata Voiculescu si Antena3,
Buna dimineata Vantu si Realitatea,
Buna dimineata Badea, Gadea, Ciutacu...

Buna dimineata specialisti sociologi si mari institutii de sondaje,
Buna dimineata Hrebenciuc, Nastase, Iliescu...

Va auzeam aseara ca vocea poporului trebuie respectata, ca cei invinsi trebuie sa invete sa piarda, ca institutiile statului bla, bla... acum ce faceti?

Sa va dau un refresh ca sa intelegeti de ce s-a intamplat ce s-a intamplat!

  • Sondajele au fost facuti de voi... cu banii vostrii si difuzate la televiziunile mogulilor vostrii. E prima oara cand vorbesc de moguli... deoarece adevarul s-a vazut aseara. Diferenta intre fanteziile voastre si realitatea, si felul in care am votat a fost cu mult peste marja de eroare.
  • Exit poll-urile au fost date pentru datele de la ora 19.00, o mare greseala...
  • Exit poll-urile au ignorat diaspora... oamenii aia vad altceva decat noi, si nu traiesc toata ziua cu Antenele si Realitatea bubuind in cap...

Si by the way... dragi jurnalisti si genii in PR si comunicare. Va rog sa cititi cate ceva despre Bradley (Wilder) effect, Shy Tory Factor, Spiral of silence!!!

E vorba de raspunsurile neadevarate date la exit poll-uri de catre oamenii ce simt o presiune (morala) sau o perceptie ca sunt in minoritate. In cazul de fata, pumnul lui Basescu i-a facut pe multi sa se evite a fi "fani pe fata" a chiorului marinar... si aici subscriu in mare parte.

La aceste erori se mai adauga reflectarea partinitoare a sondajelor... si gata, s-a aflat de ce Prostanacul o sa ramana Prostanac.

Felicitari lui Videanu si a celor ce au numarat voturile la sediul PDL, regret ca nu dati aceeasi dovada de profesionalism, exactitate si rapiditate si in guvernare.

Cel mai grav, campania electorala si ziua (noaptea) de 6 decembrie au sunat decesul presei romanesti. Un esec urias... intreaga presa este partinitoare... o portavoce agresiva a partidelor.

Viitorul adevarului este pe blogurile serioase... si viitorul apartine voua celor care ne cititi.
Sper ca sa nu mai treaca multa vreme pana la votul prin corespondenta, si pana la democratia digitala... in care puterea votului sa fie a noastra in fiecare zi.

Multumesc Romania, se pare ca suntem rezistenti la manipulare. Felicitari marinarului chior pentru realegerea in functie. Sper ca ai invatat ceva din chinul asta...

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.