Oscar 2010, The Young Victoria (Tanara Victoria) -7/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

14 februarie, 2010

Oscar 2010, The Young Victoria (Tanara Victoria) -7/10

Desi nu e unul dintre cele mai inspirate filme ce au ca subiect monarhia britanica, Tanara Victoria... este o extrem de interesanta drama romantica, un film bun despre inceputurile unei regine... si a unei epoci de aur in istoria Imperiului Britanic.
USA, engleza, germana, 105 min.

Emily Blunt, face ca filmul de fata sa nu  fie deloc Victorian... si asta e un compliment deoarece epoca Victoriana a ramas in istorie ca una de aur... dar bine incorsetata si lipsita de viata.

Din pacate mare parte din inceputul acestui film este neclar si prost construit, astfel incat ne dam cu greu seama cine este cine... si in ce directie se duce filmul. Din fericire cam de pe la jumatate povestea regala isi depaseste conditia de "drama in costume de epoca" si se transforma intr-o poveste romanatica cu un final surprinzator de emotionant.

O recomandare numai buna de Valentines day/dragobete/1, 8 Martie... si restul zilelor ce ne chinuie pe noi barbatii...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, am vazut filmul mai demult dar citind comentariul tau l-am revazut "cu ochii mintii" cum se spune. Ce pot spune, mie unul chiar mi-a placut cu tot inceputul cam amestecat cum ai remarcat si tu, dar apoi Emily Blunt arata de ce e castigatoare Golden Globe, plus ca Paul Bettany e ca de obicei, impecabil.In concluzie un film britanic de foarte buna calitate, despre o dragoste celebra, ramasa vie si dupa moarte. Un film care nu trebuie ratat...

danezia spunea...

intradevar... film de foarte buna calitate ce a fost cu mult mai bun decat ma asteptam.

Noroc cu nominalizarile la Globuri, Bafta si Oscaruri ca mai apuc si eu sa vad toate filmele carora le-am dat initial pas

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.