The House of the Devil -6/10 ~ Ultimele Filme vazute de DANEZIA

28 martie, 2010

The House of the Devil -6/10

Doar spre final filmul o sa ii recompenseze pe cei ce au avut rabdarea sa suporte 60 de minute in care nu se intampla aproape nimic. Un superb omagiu adus filmelor horror din anii 80!.
USA, Engleza, 95min.

O sa fiu cat se poate de direct... daca cumva esti putin obosit sau plictisit, filmul acesta o sa fie somniferul perfect. Timp de 60 de minute nu se intampla mai nimic interesant (se creioneaza personajul, motivatia... cat si anticipatia ca ceva ingrozitor urmeaza sa se intample)... insa nimic din ce ar putea sa te tina treaz.

Spre deosebire de "Blair Witch" sau "Paranormal Activity"... (filme in care de asemnea nu se intampla mare lucru pana la final), in filmul de fata lipseste suspansul saz elementele de atmosfera care sa te tina atent.

Pe de alta parte, finalul este cu mult mai satisfacator... si recompenseaza pe masura (prin evolutia absolut dementiala a actiunii) toata asteptarea. E grozav, plin de violenta inutila... sange si un final care deschide posibilitatea unei continuari.
Mi-a placut si recrearea delicioasa a stilului si atmoferei filmelor din anii 80, poate ultima era in care bonele erau victimele... si nu agresorii.

Subtitrare: Shadow (www.subtitrari-noi.ro) 7/10 (cateva gogosele al traducere, inclusiv una mare de tot... chiar la inceput)

Niciun comentariu:

 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.